Vacature Teammanager Customer Service

Car Lock Systems (CLS) in Werkendam heeft de grootste voorraad originele autosleutels en autosloten op code voor automotive bedrijven in heel Europa. Met een team van ruim 70 mensen verwerkt en levert CLS op werkdagen binnen 24 uur zo’n duizend custom made orders per dag. CLS is de betrouwbare preferred supplier van 40 duizend klanten in meer dan 15 landen in Europa.

Team Commercie
Car Lock Systems is een financieel gezond bedrijf met weinig directe concurrentie en ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren. Dit is een uitdagende opgave, omdat de totale markt voor autosleutels en -sloten licht krimpt. Het team Commercie ziet echter veel kansen om deze ambitie te verwezenlijken. Het team bestaat uit de disciplines Marketing, Sales, Pricing, Customer Service en Projectmanagement. We werken op een informele, professionele en resultaatgerichte manier met elkaar samen. De lijnen met andere afdelingen, zoals Inkoop, Logistiek en ICT, zijn kort.

Teammanager Customer Service (m/v)
(32-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Ons Customer Service team zoekt een nieuwe aanvoerder. We staan voor kwaliteit en dit willen we in onze klantcommunicatie via telefoon, mail of chat uitstralen en verder ontwikkelen.

Hoe kan je werkdag eruit zien?

De dag begint om 8:00 met een dagstart waarin je met het team de belangrijke punten en acties voor die dag bespreekt. Daarna sluit je aan bij een overleg met het management om de klachtenprocedures verder aan te scherpen. Voor de pauze log je nog even mee in omdat je merkt dat de druk op de afdeling begint op te lopen. Na de pauze analyseer je de resultaten van de afgelopen periode, bereid je het teamoverleg van morgen voor en plan je de coaching gesprekken in. Aan het einde van de werkdag schakel je nog even met de collega’s van het magazijn en productie over de verwachtingen van morgen.  

Wie zoeken we?

Als aanvoerder van het team draag jij de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en professionalisering van het Customer Service team. Aan de hand van het door jouzelf opgestelde jaarplan ben je op een zelfstandige en proactieve manier bezig om de processen te optimaliseren. Natuurlijk neem je ook de dagelijkse aansturing voor je rekening. Met de nodige humor pas je goed binnen de open cultuur van ons bedrijf. Je bent niet alleen een natuurlijke leider, maar steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Hierdoor behoud je de feeling met de werkzaamheden binnen de afdeling. Je bent een kei in snel schakelen en overzicht houden in drukke periodes. Daarnaast ben je de betrouwbare leider waar zowel het team als het management op kan rekenen.

Wat breng je mee?

 • Een opleiding op HBO niveau of vergelijkbare werkervaring.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende customer service-functie.
 • Goede taalvaardigheid in Nederlands en Duits. Frans is een pré.
 • Affiniteit met of interesse in de automotive branche.
 • De drive om in een internationale (B2B) werkomgeving te werken.

Wij zorgen voor

 • Een boeiende functie in een internationaal opererend bedrijf.
 • Een hypermoderne werkplek in een gloednieuw duurzaam bedrijfspand.
 • Een ambitieuze, informele en zeer prettige werkomgeving.
 • Een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket volgens CAO Metaal en Techniek.
 • Een 32 tot 40-urige werkweek.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
 • Een actieve personeelsvereniging, met regelmatig leuke activiteiten en uitjes.

Solliciteren?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief via onderstaand formulier naar Corina Broere (HR Manager). Voor vragen over deze vacature, bel je ons op: 0183 – 30 52 22.

*Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature.

Bekijk alvast je nieuwe werkplek op onze Werken Bij pagina.