Over ons

Aangenaam! Wij zijn Car Lock Systems. Wij bieden automotive bedrijven de snelste service voor originele autosleutels en -sloten op code. Onze voorraad omvat vrijwel alle automerken, modellen en bouwjaren. Bestellingen van voor 14:00 uur, worden dezelfde dag nog verstuurd.

CAR LOCK SYSTEMS – KEY TO MOBILITY

Autosleutels en autosloten op code: alle automerken binnen 24 uur

Car Lock Systems in Werkendam heeft de grootste voorraad originele autosleutels en autosloten op code voor automotive bedrijven in heel Europa. Met een team van 80 mensen produceren en leveren we zo’n duizend orders per dag. We zijn preferred supplier van meer dan 40.000 klanten in meer dan 20 landen.

Hoe wij het doen

Onze cultuur

De pioniersgeest en vastberadenheid waarmee Car Lock Systems begon, kenmerken nog steeds de bedrijfscultuur. De huidige eigenaren hebben sinds 2012 de leiding over het bedrijf en bewaken deze cultuur ook actief. Geen technische uitdaging is te gek en geen vraag blijft onbeantwoord. Inmiddels worden jaarlijks meer dan 200.000 orders verstuurd naar tevreden klanten in heel Europa.

Uniek concept: van bestelling tot levering binnen 24 uur

Car Lock Systems is constant in beweging met ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Uniek is onze – samen met onze klanten ontwikkelde – website. Bestellen kost minder dan 5 minuten van uw tijd, en is zeer gemakkelijk. Aan de hand van slechts een VIN/chassisnummer (en eventueel sleutelcode) biedt Car Lock Systems in enkele seconden een overzicht van alle autosleutels en autosloten die behoren bij het ingevoerde voertuig. Bestellingen worden dezelfde dag verstuurd, waardoor de bestelling binnen 24 uur kan worden ontvangen. Dit is uniek in de markt.

Programmeren op afstand

Met de oprichting van ons zusterbedrijf Jifeline kreeg het begrip ‘Remote diagnosis’ een totaal nieuwe betekenis binnen de automotive branche. Jifeline ontwikkelde zich in een hoog tempo en was mede-ontwikkelaar van de CIP (de Car Lock Systems Immo Programmer). Dit is dé programmeertool voor autosleutels, trekhaken, service resets en vele andere diensten.

Reparatie en revisie

Ook biedt Car Lock Systems unieke diensten, zoals een sleutelcode analyse op basis van een foto of reparaties en revisies van sleutels en sloten.

Klanten over Car Lock Systems

"Gespecialiseerd in bijna alle auto sleutels. Ook transponders inleren is geen enkel probleem."

   automotive bedrijf

“Uitstekende leverancier. Al jaren een uiterst betrouwbare partner die ons bedrijf ondersteunt. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.”

   automotive bedrijf

“Top bedrijf waar je kan op rekenen!“

   automotive bedrijf

Bent u een autobedrijf? En wilt u binnen 24 uur nieuwe autosleutels en -sloten ontvangen?

Vraag uw gratis login aan en krijg toegang tot alle producten!