Over ons

Aangenaam! Wij zijn Car Lock Systems. Wij bieden automotive bedrijven de snelste service voor originele autosleutels en -sloten op code. Onze voorraad omvat alle automerken, modellen en bouwjaren. Voor 14:00 uur besteld, is morgen in huis.

CAR LOCK SYSTEMS – KEY TO MOBILITY

Autosleutels en autosloten op code: alle automerken binnen 24 uur

Car Lock Systems in Werkendam heeft de grootste voorraad originele autosleutels en autosloten op code voor automotive bedrijven in heel Europa. Met een team van 65 mensen verwerken en leveren we binnen 24 uur zo’n duizend orders per dag. We zijn er enorm trots op dat we ons nu preferred supplier mogen noemen van zo’n 40 duizend klanten in meer dan 15 landen. Maar wist u dat Car Lock Systems 25 jaar geleden een eenmanszaak was?

Een magazijnman met een droom…

Al bijna een kwart eeuw is Car Lock Systems gevestigd in het oer-Hollandse dorp Sleeuwijk, gelegen aan een aftakking van de Duitse Rijn die uitmondt in de Noordzee. De oprichting van ons bedrijf danken wij aan Henk Verhoeven. Als jonge magazijnman van een Peugeotdealer zag hij rond het begin van de jaren negentig met lede ogen aan dat klanten vaak wekenlang moesten wachten op hun mechanische autosleutel. Dat moest toch sneller kunnen!

1996: oprichting Car Lock Systems

Eén man, één machine. Tussen zijn drukke werkzaamheden door begon magazijnman Henk Verhoeven te experimenteren met het slijpen van sleutels op code. De machine die hij hiervoor zelf had aangeschaft, was eigenlijk ongeschikt, maar dit hield Henk niet tegen. Hij ploeterde net zo lang door tot het hem lukte om klanten snel aan een nieuwe autosleutel te helpen.

Al gauw kreeg Henk Verhoeven meerdere Peugeot-dealers als klant en daarna volgden Citroën en Renault. In 1996 richtte hij – met toen al een indrukwekkend klantenbestand van 850 dealers – het huidige Car Lock Systems op. Henk had het gat in de markt gevuld en legde zo de basis voor een bedrijf dat nog miljoenen sleutelproblemen zou gaan oplossen.

We gaan elke technische uitdaging aan

De pioniersgeest en vastberadenheid waarmee Henk Verhoeven ooit Car Lock Systems begon, kenmerken nog steeds de bedrijfscultuur van Car Lock Systems. De huidige eigenaren Iskander Kuijer en Jasper van Herwijnen hebben sinds 2012 de leiding over het bedrijf. Geen technische uitdaging is te gek en geen vraag blijft onbeantwoord.

Uniek concept: van bestelling tot levering binnen 24 uur

Car Lock Systems is, net als de automotive aftersales market, constant in beweging. Ontwikkelen en veranderen doen we graag in co-creatie met onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is onze onlangs compleet vernieuwde en verbeterde website. Bestellen gaat snel, gemakkelijk en doelgericht. Aan de hand van slechts een chassisnummer (en eventueel sleutelcode) biedt Car Lock Systems in enkele seconden een overzicht van autosleutels en autosloten specifiek passend bij het ingevoerde voertuig. Een uniek concept met een levertijd korter dan 24 uur!

Car Lock Systems is, net als de automotive aftersales market, constant in beweging. Ontwikkelen en veranderen doen we graag in samenwerking met onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de oprichting van ons zusterbedrijf Jifeline wat ‘Remote diagnosis’ een totaal nieuwe betekenis heeft gegeven binnen de automotive branche. Jifeline ontwikkelt in rap tempo en was mede-ontwikkelaar voor de CIP. Deze nieuwe programmeertool voor autosleutels is nu verkrijgbaar bij Car Lock Systems. Hiermee kunt u uw klanten meer oplossingen bieden dan u ooit had kunnen dromen. Ook nieuw is onze universele autosleutel met afstandsbediening, de Promote. Deze kan samen met de CIP worden ingezet. De mogelijkheden zijn ongekend! Zo kunnen we oudere modellen autosleutels blijven leveren, zelfs als deze uit de OEM-markt verdwijnen.

Tot slot is er natuurlijk onze verbeterde website. Bestellen gaat snel, gemakkelijk en doelgericht. Aan de hand van slechts een chassisnummer (en eventueel sleutelcode) biedt Car Lock Systems in enkele seconden een overzicht van autosleutels en autosloten specifiek passend bij het ingevoerde voertuig. Een uniek concept met een levertijd korter dan 24 uur!

Klanten over Car Lock Systems

"Gespecialiseerd in bijna alle auto sleutels. Ook transponders inleren is geen enkel probleem."

   automotive bedrijf

“Uitstekende leverancier. Al jaren een uiterst betrouwbare partner die ons bedrijf ondersteunt. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.”

   automotive bedrijf

“Top bedrijf waar je kan op rekenen!“

   automotive bedrijf

Bent u een autobedrijf? En wilt u binnen 24 uur nieuwe autosleutels en -sloten ontvangen?

Vraag uw gratis login aan en krijg toegang tot alle producten!