Transponder autosleutels

Sinds ongeveer 1998 hebben de meeste auto’s een zogenaamde transponder(chip) in het handvat van de autosleutel. Deze transponder maakt draadloos contact met de auto. Dat gebeurt via een leesring om het contactslot. Als de auto de bijbehorende transponder herkent, wordt direct de startonderbreker ontgrendeld. Hierdoor kan de berijder de auto starten.

Hoe ziet een transponder eruit?

De transponder is een klein onderdeeltje van vaak maar 1 centimeter lang. Er zijn twee soorten: een blokje of een glazen buisje. De transponder is verlijmd of gegoten in het plastic gedeelte van de autosleutel.

Storingen in de transponder

Car Lock Systems lost alle voorkomende storingen in transponders binnen 24 uur op. Vaak denken mensen dat een autosleutel geen transponder heeft. Dit komt omdat deze onzichtbaar in de sleutel is verwerkt. Zodra de transponder hapert of ontbreekt, zal de auto echter een melding geven en niet starten. Deze melding varieert per auto, maar is meestal herkenbaar aan een snel knipperend lampje in het dashboard in combinatie met een melding, icoontje of een aanduiding van een sleutel.

Snelle Key Service bij kapotte autosleutels

Onze Key Service lost elk sleutelprobleem op binnen 24 uur op. Weet u de sleutelcode niet? Geen punt. Als u ons een foto van de bestaande autosleutel stuurt, kunnen we zien welke sleutelcode bij de auto hoort. Dit kunnen we ook doen door het slot te analyseren. Zo vinden we altijd de juiste sleutelcode bij de auto. En met die sleutelcode slijpen we een nieuwe autosleutel. Onze Key Service omvat onder andere:

Car Lock Systems staat voor:

Snelheid  –  levering binnen 24 uur

Kwaliteit  –  originele OEM-autosleutels

Precisie  –  autosleutels en -sloten op code

Flexibiliteit  –  alle automerken, modellen en bouwjaren

Veelzijdigheid  –  ook bedrijfswagens, vrachtwagens en accessoires

Veiligheid  –  excl. levering aan automotive bedrijven + voertuigcheck

Bent u een autobedrijf? En wilt u binnen 24 uur nieuwe autosleutels en -sloten ontvangen?

Vraag uw gratis login aan en krijg toegang tot alle producten!