Revisie van autosloten

Bij oudere auto’s, zoals prachtige oldtimers en klassiekers, wil er nog wel eens een onderdeel kapot gaan. Vanwege de leeftijd van het voertuig is slijtage een veelvoorkomend probleem. Hierdoor ontstaan onder andere defecten aan de autosloten. Vervanging is alleen een optie als het te bestellen onderdeel nog leverbaar is. En dat kan soms flink tegenvallen…

Autoslot-revisie voor oldtimers en klassiekers

Is een ouder autoslot niet meer leverbaar? Dan kan Car Lock Systems voor veel oudere automerken en -modellen een autoslot-revisie uitvoeren. In de loop van meerdere decennia hebben we veel autoslot-onderdelen verzameld en op voorraad gelegd. Hierdoor kunnen wij ook een ouder slot weer vrijwel volledig vernieuwen.

Een defect autoslot is meer waard dan u denkt!

Als u het defecte autoslot naar Car Lock Systems opstuurt, kunnen wij voor u de perfecte inschatting maken welke oplossing de beste èn vooral de voordeligste is. Is een hagelnieuw autoslot vereist of kunnen er kosten bespaard worden middels een vakkundige reparatie door een van onze experts? Op al uw vragen over autosloten bieden wij u snèl een eerlijk antwoord.

Wat kost een autoslot-revisie?

De kosten voor reparatie van autosloten zijn afhankelijk van de complexiteit van het defect en de hoeveelheid arbeid die verricht moet worden om het autoslot weer werkbaar te krijgen. U kunt het autoslot opsturen of – in Nederland – aan onze Servicebalie afgeven. De wachttijd wordt vooraf met u besproken, soms vergt de revisie iets meer tijd. Wij adviseren u om voor uw komst via deze website alvast uw bestelling te plaatsen, zodat wij over alle juiste informatie beschikken.

Bent u een autobedrijf? En wilt u binnen 24 uur nieuwe autosleutels en -sloten ontvangen?

Vraag uw gratis login aan en krijg toegang tot alle producten!

Car Lock Systems staat voor:

Snelheid  –  levering binnen 24 uur

Kwaliteit  –  originele OEM-autosleutels

Precisie  –  autosleutels en -sloten op code

Flexibiliteit  –  alle automerken, modellen en bouwjaren

Veelzijdigheid  –  ook bedrijfswagens, vrachtwagens en accessoires

Veiligheid  –  excl. levering aan automotive bedrijven + voertuigcheck