Alle autosleutels kwijt?

Soms zit het uw klanten niet mee. Bijvoorbeeld als de autosleutel kwijtraakt en ook de sleutelcode onvindbaar is. Einde verhaal? Zeker niet! Car Lock Systems laat al uw klanten weer snel rijden.

Help, mijn autosleutels zijn kwijt en ik heb mijn auto NU nodig!

Bekende situatie bij klanten? Soms zijn alle autosleutels bij een voertuig kwijt of tijdelijk buiten bereik. Knap lastig als uw klant de auto snel wil gebruiken. Gelukkig is er een oplossing. Car Lock Systems levert binnen 1 dag een nieuwe autosleutel! Hoe we dit doen? Allereerst vragen we u om de unieke sleutelcode bij het voertuig. Maar wat nou als deze onbekend is? Ook dan bieden we een supersnelle oplossing in de vorm van een autoslot-analyse.

Een autoslot-analyse? Wat is dat?

Zowel het autoslot als de autosleutel van de meeste auto’s werken op basis van een mechanische cilinder. Deze is voorzien van palletjes die precies op de juiste posities zijn geplaatst om de sleutel (met een profiel gebaseerd op dezelfde posities) op het autoslot te laten passen. Door goed te kijken naar het autoslot en de positie van elke pal, kunnen we analyseren welke sleutelcode hierbij hoort. Zo is het zelfs zonder autosleutel toch mogelijk om de sleutelcode te achterhalen!

Bent u een autobedrijf? En wilt u binnen 24 uur nieuwe autosleutels en -sloten ontvangen?

Vraag uw gratis login aan en krijg toegang tot alle producten!

Car Lock Systems staat voor:

Snelheid  –  levering binnen 24 uur

Kwaliteit  –  originele OEM-autosleutels

Precisie  –  autosleutels en -sloten op code

Flexibiliteit  –  alle automerken, modellen en bouwjaren

Veelzijdigheid  –  ook bedrijfswagens, vrachtwagens en accessoires

Veiligheid  –  excl. levering aan automotive bedrijven + voertuigcheck