Werken bij Car Lock Systems

Werken bij Car Lock Systems betekent vooral dat je een bijdrage kunt leveren aan ons gezamenlijke doel. We willen namelijk de klant van onze klant zo snel mogelijk weer op weg helpen. Daar doen we het voor. Daar worden we blij van! Onze kernwaarden zijn de rode draad in ons dagelijks handelen.

Ons motto

CAR LOCK SYSTEMS – KEY TO MOBILITY

Met een team van ca. 70 collega’s werken we er iedere dag samen aan om dit te bereiken. We zijn gezellig, open, gedreven en we zeggen waar het op staat. Plezier en resultaat gaan bij ons hand in hand.

De ideale werkplek

Om iedere dag het maximale uit onze dag te kunnen halen, is ons moderne kantoor van alle gemakken voorzien. Zo hebben we ergonomische werkplekken, geautomatiseerde productieprocessen en de nieuwste voorzieningen. Ons gezellige bedrijfsrestaurant serveert lekkere lunchgerechten en biedt een prachtig uitzicht over de natuur. Heb je even tijd nodig om te focussen of te bellen? Dan kun je een van onze stilteruimtes gebruiken.

De sleutel tot succes

Als nieuwe collega krijg je gedurende het eerste jaar een intensieve begeleiding. We starten met een gedegen inwerktraject om je wegwijs te maken binnen het bedrijf. Tijdens deze periode kijk je mee op de verschillende afdelingen zodat je de collega’s en hun werkzaamheden leert kennen. Tussendoor zullen we regelmatig evalueren hoe het gaat. Onze lijntjes zijn kort. We zijn open, duidelijk en transparant over onze doelen en we geven je alle tools om je vaardigheden te ontwikkelen.

Solliciteer direct via onze website

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Als internationale marktleider voor autosleutels en -sloten beloven wij je een diverse werkomgeving bij een bedrijf met een gezonde toekomst.

Kijk snel op onze vacaturepagina en solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Je toekomstige collega’s zeggen dit:

"Een hele leuke werksfeer en een ideale mix van man, vrouw, jong en oud. Hierdoor voel je je erg snel thuis."

Peter Visser   Productiemedewerker

“Ik krijg alle ruimte om mezelf verder te ontwikkelen en de begeleiding is super. Dit helpt mij enorm in mijn verdere studie en loopbaan.”

Rick Vos   Stagiair Sales afdeling

“Car Lock Systems voelt als één grote familie. Er heerst een fijn werkklimaat, waarin mensen altijd bereid zijn om elkaar te helpen.“

Corrie Bastiaanse   Medewerkster Bedrijfsrestaurant