Autoslot-analyse

Stel u zich eens voor. Een klant komt per fiets naar uw autobedrijf toe. Zijn auto staat thuis want alle autosleutels zijn kwijt. U zegt: “Geen probleem, geeft u mij de sleutelcode maar, dan bestel ik een nieuwe autosleutel voor u.” En dan blijk dat ook de sleutelcode onvindbaar is…

Met een autoslot de sleutelcode bepalen

Als alle autosleutels bij een voertuig kwijt of tijdelijk buiten bereik zijn en ook de sleutelcode niet te vinden is, mag u ons het autoslot opsturen. Dit geeft onze experts alle benodigde informatie om de sleutelcode te bepalen. Aan de hand van het autoslot voeren we een zogeheten een autoslot-analyse uit. Door de opbouw van het autoslot te onderzoeken kunnen wij een sleutel maken die precies op dit slot past. Vaak vragen we u om het rechter deurslot te sturen, omdat dit meestal het minst versleten is. Zo kunnen we altijd binnen 1 dag een nieuwe op code geslepen autosleutel leveren!

Wat kost een autoslot-analyse?

De kosten worden bepaald door hoeveelheid arbeid die wij moeten verrichten om het slot weer werkbaar te krijgen. U kunt het autoslot opsturen of – in Nederland – aan onze Servicebalie afgeven. De wachttijd wordt vooraf met u besproken, soms vergt de analyse iets meer tijd. Wij adviseren u om voor uw komst via deze website alvast uw bestelling te plaatsen, zodat wij over alle juiste informatie beschikken.

Check bij oudere auto’s of de sleutelcode op onderdelen staat

Bij oudere auto’s staat soms de mechanische sleutelcode op het slot of op het heveltje. Informeer bij oudere voertuigen eerst even wat het handigste is om te doen, dit bespaart u soms het onnodig uitbouwen van sloten.

Sleutelcode kwijt? Wij leveren binnen 24 uur een nieuwe op code geslepen sleutel!

Vraag uw gratis login aan en kies voor een sleutel-code-analyse.

Car Lock Systems staat voor:

Snelheid  –  levering binnen 24 uur

Kwaliteit  –  originele OEM-autosleutels

Precisie  –  autosleutels en -sloten op code

Flexibiliteit  –  alle automerken, modellen en bouwjaren

Veelzijdigheid  –  ook bedrijfswagens, vrachtwagens en accessoires

Veiligheid  –  excl. levering aan automotive bedrijven + voertuigcheck