Programmeren/inleren van autosleutels

Snel autosleutels op afstand laten inleren/programmeren? Dit kan nu razendsnel met de CIP van Car Lock Systems.

Car Lock Systems levert binnen 24 uur keyless-go, handzenders en transpondersleutels. Al deze sleutels moeten na levering aan uw autobedrijf nog in de auto worden geprogrammeerd. Vaak gebeurt dit met een origineel diagnose-apparaat van het desbetreffende merk.

CIP – CarLockSystems Immobiliser Programmer

Naast de OEM-tools zijn er ook verschillende aftermarket-tools die sleutels kunnen programmeren. Car Lock Systems biedt een eigen oplossing om sleutels van vrijwel alle merken te programmeren in een auto of te ondersteunen bij eventuele probleemgevallen. De CIP (CarLockSystems Immobiliser Programmer) maakt het mogelijk om razendsnel op afstand autosleutels te programmeren.

Remote diagnosis & programming voor alle automerken

Car Lock Systems en partnerbedrijf Jifeline combineren remote diagnosis met een sleutel-programmeer-station. Zo programmeren we bijna alle handzenders en transpondersleutels op afstand. De onderdelen die CIP-compatible zijn, zijn op deze website te herkennen aan het CIP-logo. Zo ziet u direct welke onderdelen wij voor u kunnen programmeren terwijl de auto in uw eigen werkplaats blijft.

Ook voor Code 2-sleutels

Zelfs sleutels en handzenders op basis van Italiaanse merken, de zogenaamde Code 2-sleutels, kunnen wij met de CIP sneller en voordeliger aanbieden. Met de CIP neemt onze specialist de auto over en programmeert hij op afstand de juiste sleutel bij het voertuig. U hoeft hiervoor niks anders te doen dan enkele simpele instructies te volgen.

Car Lock Systems staat voor:

Snelheid  –  levering binnen 24 uur

Kwaliteit  –  originele OEM-autosleutels

Precisie  –  autosleutels en -sloten op code

Flexibiliteit  –  alle automerken, modellen en bouwjaren

Veelzijdigheid  –  ook bedrijfswagens, vrachtwagens en accessoires

Veiligheid  –  excl. levering aan automotive bedrijven + voertuigcheck