Stage lopen bij Car Lock Systems

Ben je op zoek naar een stageplaats en wil je graag stage lopen bij een internationale marktleider? Neem dan direct contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Voor alle opleidingen en leerrichtingen

We zijn een internationaal georiënteerd verkoop- en productiebedrijf en daarom hebben we voor alle opleidingen en leerrichtingen stagemogelijkheden. Van inkoop, productie, sales, account management, administratie en marketing tot aan logistiek. Onze ervaren medewerkers begeleiden je tijdens je opdracht en zullen je helpen om tot het beste resultaat te komen.

Ons nieuwe hoofdkantoor in Werkendam is van alle gemakken voorzien om het maximale uit je stage te halen. Moderne ergonomische werkplekken, vergaderruimtes, stilteruimtes en een bedrijfsrestaurant met een prachtig uitzicht over de natuur. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten waar jij ook aan deel kunt nemen.

SBB erkend leerbedrijf voor MBO opleidingen

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht MBO-studenten om het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit wordt beroepspraktijkvorming (bpv) genoemd. Car Lock Systems is al sinds 2010 als erkend leerbedrijf aan SBB verbonden. Hiervoor moeten wij aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • We bieden studenten een goede en veilige werkplek. We geven de student de mogelijkheid om te oefenen met werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor de student in opleiding is.
  • We stellen een praktijkbegeleider aan die de eisen van de opleiding kent en die de tijd en middelen geeft om de student op de werkvloer te begeleiden.
  • We werken samen met de school en SBB en voeren regelmatig overleg om de stage optimaal te laten verlopen.
  • Onze bedrijfsgegevens worden op Stagemarkt.nl en op Leerbanenmarkt.nl vermeld voor studenten die een stage of leerbaan zoeken.

Neem contact op

Heb je interesse in een stage bij ons? Neem dan contact op met Corina Broere (HR Manager) via 0183 – 305 -222. Of vul onderstaan formulier in.