Daken Blackstone anti-diefstal slot voor bestelwagens

Bestelwagens vormen een geliefd doelwit voor inbrekers. In een mum van tijd halen ze de wagen leeg die dan niet meer inzetbaar is. Bespaar uw klanten deze ellende met een goed anti-diefstal slot.

Veilig op weg

Het nieuwe Blackstone anti-diefstal slot van DAKEN is een echte heavyweight champion. Het stoere design heeft een afschrikeffect op inbrekers. Zodra de deur dichtvalt, vergrendelt het slot automatisch. Zo kan niemand ongewenst binnendringen. Handig voor wie zijn handen vol heeft bij het in- en uitladen. Je kunt de de automatische vergrendeling ook uitzetten. Blackstone laat zich gemakkelijk van binnenuit openen, insluiting is hierdoor onmogelijk. DAKEN zorgt dat zowel berijder als lading veilig zijn!

Eenvoudige montage

Als DAKEN importeur hebben we het Blackstone slot gemonteerd op een Peugeot Partner. Hieronder zie je hoe je het slot snel en efficiënt monteert. Er zijn montage-instructies voor elk type bedrijfswagen. Die beschrijven onder andere de meest optimale positie voor het slot, zowel voor schuif- als achterdeur. Reken voor de montage op ongeveer 30 tot 60 minuten.

Exclusieve montageset

Het Blackstone veiligheidsslot is te bestellen in de kleuren: chrome of zwart. Een verpakking bevat 1, 2 of 3 sloten. Om de montage nog gemakkelijker te maken hebben we een praktische montageset samengesteld. Deze bevat de benodigde boortjes in de juiste maat, een soevereinboor, een inbussleutel en een centerpons. Zo begint u goed voorbereid aan de montage!

Snel nabestellen van sleutels

Bij bestelling van een DAKEN bijzetslot vragen wij je altijd om het chassisnummer van het voertuig. Dit koppelen we aan de juiste sleutelcode. Zo kunnen klanten bij verlies van alle sleutels en de codekaart op basis van het chassisnummer altijd nieuwe sleutels nabestellen voor de betreffende bestelwagen.

 


Op 11 mei 2020