AutoProf 2022 vakbeurs

Het all-inclusive concept van de Autoprof zorgt voor een informele en ongedwongen sfeer. De bezoekers kunnen aan het einde van de middag of na werktijd alle tijd nemen om de beurs te bezoeken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De perfecte omstandigheden om de bezoekers bij te praten over alle ontwikkelingen op het gebied van autosleutels, -sloten en programmeerdiensten. Een aantal producten kon deze keer op extra aandacht van de bezoekers rekenen.  Hierover meer in dit artikel.

Bekijk hier de terugblik

Handzenderbehuizingen

Wanneer de buitenkant van een autosleutel kapot is, of deze klapt niet meer open, dan is het niet altijd nodig om de complete sleutel te vervangen. Wij hebben voor bijna elk automerk en -model een nieuwe handzenderbehuizing op voorraad. In sommige gevallen kunt u zelfs losse drukknopjes bestellen. Wij kunnen de reparaties ook voor u uitvoeren. Onze reparatie specialist Henny was alle dagen aanwezig op onze stand. Hij kreeg ter plekke een aantal spontante reparatieverzoeken en kon de bezoekers snel weer tevreden op weg helpen.

Meer weten over onze handzenderbehuizingen?

Daken anti-diefstal sloten

Om het laadruim van een bedrijfsauto extra te beveiligen, kunnen automotive bedrijven bij ons anti-diefstalsloten van het gerenommeerde Italiaanse merk Daken bestellen. Deze sloten voorkomen inbraak en diefstal van kostbare goederen en gereedschappen. Deze sloten zijn zowel op de laadklepdeuren als op de schuifdeuren te monteren. De ideale optie voor professionals die op zoek zijn naar bewezen laadruimtebeveiliging. Met onze demonstratie unit konden we de bezoekers eenvoudig laten zien hoe dit werkt.

Meer weten over de DAKEN anti-diefstal sloten?

 


Op 26 april 2022