AutoProf 2024 vakbeurs

Het all-inclusive concept van de Autoprof zorgt voor een informele en ongedwongen sfeer. De bezoekers kunnen aan het einde van de middag of na werktijd alle tijd nemen om de beurs te bezoeken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Gratis toegangskaarten

De perfecte omstandigheden om de bezoekers bij te praten over alle ontwikkelingen op het gebied van autosleutels, -sloten en programmeerdiensten. Samen met ons zusterbedrijf Jifeline Remote Diagnostics zullen we een van de grootste stands van meer dan 105m2 bezetten. Op deze manier kunnen we ons nieuwe product tegen keyless entry autodiefstal extra onder de aandacht brengen. Hierover meer in dit artikel.

Sleeping Battery: keyless entry diefstal beveiliging

sleeping_battery

Tijdens de Autoprof zullen we dit product live aan u demonstreren. Sleeping Battery is genomineerd voor de Autoprof innovatiegarlerij. Waarom verdient dit product de innovatieprijs? Door zijn eenvoud. De techniek zit namelijk in de batterij verwerkt. Er hoeft dus niets in of aan het voertuig of de sleutel aangepast te worden. De oude batterij eruit, een Sleeping Battery erin en het voertuig is direct beveiligd tegen relay attack.

Bezoek ons op stand C116

Meer lezen over Sleeping Battery?

Remote Control Tester Pro

Met de Remote Control Tester Pro haalt u een tool in huis die eindeloos veel mogelijkheden biedt. Van het testen op de werking van een simpele transponder tot de sensoren in de deur van een auto met een keyless systeem en alle overige storingen op het gebied van ver- en ontgrendelen. Test handzenders RF / IR, smartkeys, transponders, antennes en nog veel meer.

Meer lezen over de Remote Control Tester Pro?

 


Op 15 januari 2024