Car Lock Systems en Suzuki Austria bundelen krachten

In een poging om de service aan klanten te verbeteren en de beschikbaarheid van autosleutels, -sloten, handzenderbehuizingen en andere onderdelen te vergroten, kondigen Car Lock Systems en Suzuki Austria een samenwerking aan.

Eenvoudig online bestellen met chassisnummer

Deze strategische alliantie stelt Suzuki-dealers in staat om efficiënter te werken en snel toegang te krijgen tot cruciale onderdelen die nodig zijn voor reparaties en onderhoud. Vanaf heden zullen alle Suzuki-dealers in Oostenrijk in staat zijn om eenvoudig onderdelen te bestellen op de website van Car Lock Systems, met behulp van het chassisnummer van het voertuig. Hierdoor kunnen dealers nauwkeurig de benodigde onderdelen uit het assortiment van meer dan 17.000 artikelen identificeren, wat resulteert in een verbeterde klantenservice en verminderde wachttijden voor reparaties.

Snelle levering vanuit vestiging in Oostenrijk

Een van de belangrijkste aspecten van deze samenwerking is de levering van onderdelen vanuit de Car Lock Systems-vestiging in Oostenrijk. Door deze strategische positionering kunnen bestellingen razendsnel worden geleverd aan Suzuki-dealers in het hele land. Bestellingen die voor 14:00 geplaatst worden, worden nog dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat klanten niet alleen kunnen rekenen op een naadloze bestelervaring, maar ook op snelle leveringen, waardoor de downtime van voertuigen tot een minimum wordt beperkt.

“Wij zijn verheugd over deze samenwerking met Suzuki Austria,” aldus Arjan Jegerings, Sales Manager van Car Lock Systems. “Door onze krachten te bundelen, kunnen we een ongeëvenaarde service bieden aan Suzuki-dealers en hun klanten. Onze gedeelde toewijding aan kwaliteit en efficiëntie zal zeker vruchten afwerpen voor alle betrokken partijen.”

Verhoging van de klanttevredenheid

De heer Reinhard Neudecker, Assistant Manager Parts van Suzuki Austria, voegt hieraan toe: “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze service naar een hoger niveau te tillen en onze klanten een nog betere ervaring te bieden. Door de snelle beschikbaarheid van onderdelen kunnen we de downtime van voertuigen verminderen en de tevredenheid van onze klanten vergroten.”

De samenwerking tussen Car Lock Systems en Suzuki Austria belooft een goede ontwikkeling te zijn voor de automotive-industrie in Oostenrijk, waarbij efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Reparatie en revisie van autosleutels en -sloten

Naast de snelle levering van producten, zullen aangesloten Suzuki-dealers ook kunnen profiteren van de reparatie- en revisiediensten die Car Lock Systems biedt. Dit betekent dat ze niet alleen toegang hebben tot hoogwaardige onderdelen, maar ook kunnen vertrouwen op deskundige reparatie en onderhoudsdiensten voor autosloten en sleutels.

Meer lezen over wat Car Lock Systems voor u kan betekenen?

 


Op 16 mei 2024