Car Lock Systems laat het volledige assortiment zien tijdens Automechanika 2022

Het productportfolio met autosleutels, -sloten, handzenders en handzenderbehuizingen bestaat inmiddels uit meer dan 17.000 OEM en QAP artikelen voor bijna alle merken. Het Nederlandse bedrijf uit Sleeuwijk, dat binnenkort gaat verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor in Werkendam, laat op de Automechanika 2022 alle producten zien. Hoe krijgt Car Lock Systems dat voor elkaar, op een stand met een oppervlakte van “slechts” 32 vierkante meter? We leggen deze vraag voor aan Jasper van Herwijnen, Managing Director en mede-eigenaar.

“Het gaat namelijk om producten die op basis van het chassisnummer op code geslepen of geproduceerd worden, maatwerk voor ieder specifiek voertuig dus. Een dealer(netwerk) of garage kan dit soort producten onmogelijk op voorraad houden voor alle verschillende merken en voertuigen, en dat is precies waarom meer dan 40.000 klanten en partners door heel Europa ons als preferred supplier kiezen.”

Bezoek hal 3.0 stand H83

Het bedrijf laat op de beurs zien hoe klanten toegang kunnen krijgen tot het volledige assortiment. Via een unieke login kunnen op basis van chassis- of OEM-nummers snel de juiste artikelen gevonden worden. Ongeveer 85% van de bestellingen wordt op deze manier binnen 5 minuten online afgerond. Snel, eenvoudig en effectief. Dagelijks worden tot wel 1.000 orders verstuurd. Voor 14:00 besteld is morgen in huis. Door deze snelle service kunnen de klanten van Car Lock Systems hun omzet en klanttevredenheid verhogen, zonder dat zij zelf een uitgebreide voorraad hoeven te onderhouden.

Programmeren op afstand met de CIP Easy Car Key Programmer

Car Lock Systems zal niet alleen de mogelijkheden voor autosleutels en sloten demonstreren. Het bedrijf heeft ook veel te bieden op het gebied van programmeren en diagnose op afstand voor alle merken. Met de CIP Easy Car Key Programmer kan een breed scala aan diensten op afstand afgenomen worden. Bijvoorbeeld het programmeren van sleutels, trekhaken koplampen, airbags, verstuivers en nog veel meer. Het voertuig van de eigenaar blijft daarbij altijd in de werkplaats van het garage- of dealerbedrijf. Dit levert een enorme besparing in tijd en kosten op.

 


Op 9 augustus 2022