CIP

De CIP (Car Lock Systems Immo Programmer) is een doorbraak op sleutelgebied voor autobedrijven. Vanaf nu kunt u voor bijna alle automerken binnen 24 uur autosleutels bestellen, ontvangen en programmeren. Lange wachttijden voor uw klant zijn hiermee verleden tijd!

Car Lock Systems, KEY TO MOBILITY

Autosleutels programmeren met ‘precodering’ via de fabriek

Nog steeds programmeren sommige automerken autosleutels nog in de fabriek. Dit gebeurt met een zogenaamde ‘precodering’ op basis van gegevens die alleen bekend zijn bij de fabrikant. Een nadeel is daarom dat alleen de fabrikant de autosleutels kan programmeren. Bij grote drukte kunnen wachttijden tot enkele weken en soms zelfs maanden oplopen. En dat terwijl uw klant snel wil rijden!

Met de CIP bestelt, ontvangt en programmeert u autosleutels binnen 24 uur

De CIP (ontwikkeld met onze partner Jifeline) maakt uw autosleutelservice snel en flexibel. Dankzij een speciale leesring op de CIP kunnen wij voor u autosleutels van bijna alle automerken programmeren. Terwijl de auto op zijn plek blijft, nemen onze specialisten het voertuig van u ‘over’. Zo kunnen zij de autosleutel voor u programmeren/inleren. U hoeft de auto niet meer naar de (andere) merkdealer te rijden wat aanzienlijk scheelt in kosten en tijd.

Dit zijn dé voordelen van de CIP:

veilig  –  maximale databescherming

simpel  –  geen voorkennis benodigd

razendsnel  –  inleren autosleutel in 5 minuten klaar

compatible   –  geschikt voor bijna alle automerken

flexibel  –  CIP is een breed inzetbare programmeertool

multifunctioneel  –  alle diagnosticeer- en programmeerservices

kostenbesparend  –  u verricht meer arbeid in minder tijd