CIP-service voor uw klanten

De CIP (Car Lock Systems Immo Programmer) is dé onmisbare tool voor elk autobedrijf. Geef uw klanten een vliegende start met tal van services op het gebied van autosleutels en -sloten. Zodat uw klanten naast uw VIP-service ook de snelheid van CIP-service ervaren!

Autoberijders hebben één ding met elkaar gemeen. Ze zijn ongeduldig. Begrijpelijk, want zonder auto sta je stil. Als u de CIP-service toevoegt aan uw aanbod, onderscheidt u zich als full-service autobedrijf.

>> Klantvoordeel: met de CIP biedt u autosleutels en -sloten voor bijna àlle automerken <<

De CIP biedt een unieke oplossing voor het programmeren van autosleutels van bijna alle automerken. Dus ook voor merken waarbij tot nu toe alleen de fabrikant de sleutels kon programmeren. Voor auto’s met code-2-sleutels (zoals Fiat, Alfa en Lancia) biedt de CIP een unieke oplossing. Ook voor bedrijfswagens (zoals de Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper en Opel Combo) biedt de CIP dé oplossing om snel geprogrammeerde autosleutels te leveren. Zo kan Car Lock Systems met de CIP ook handzenders en transpondersleutels uit eigen collectie (QAP) binnen 24 uur leveren en op afstand in uw werkplaats pre-coderen en programmeren.

>> Klantvoordeel: met de CIP programmeert u bijna èlke autosleutel binnen 24 uur in de werkplaats <<

De CIP (ontwikkeld met onze partner Jifeline) maakt uw autosleutelservice snel en onafhankelijk. Dankzij een speciale leesring op de CIP kunnen wij voor u autosleutels van alle automerken programmeren. Terwijl de auto op één plek blijft, nemen onze specialisten het voertuig van u ‘over’. Zo kunnen zij de autosleutel voor u programmeren/inleren. U hoeft de auto niet meer naar een (andere) merkdealer te rijden wat aanzienlijk scheelt in kosten en tijd. Zo kunt u elke klant snel helpen!

CIP by Car Lock Systems

Wat heb ik als autobedrijf nodig voor de CIP-service?

Naast de CIP heeft u een laptop, PC, tablet of smartphone
nodig die verbonden is met het internet. U volgt enkele simpele stappen om een verbinding tussen de specialist op afstand en het voertuig te maken. Hierna kan de specialist uw opdracht direct uitvoeren. Dit kan een sleutelprogrammering zijn of het lezen van de ‘pincode’ van de auto.

Zo laat u de CIP voor u werken:

  1. U verbindt de CIP met de auto via de OBD2-stekker.
  2. U kiest online welke dienst u nodig heeft.
  3. U volgt nu de aanwijzingen van de specialist op afstand.

Wanneer u de autosleutel bij Car Lock Systems bestelt, ziet u aan het CIP- icoontje of deze autosleutel CIP-compatible is. Sleutels met een zogenaamde ‘pre-codering’ kunnen alleen door CIP-klanten besteld worden. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u al een programmering via de CIP toevoegen aan uw bestelling. U ziet de brutoprijzen zodat u direct uw klant direct een mooie offerte kunt aanbieden.

Wat kost de CIP?

Ter introductie bedraagt de aanschafwaarde van de CIP slechts €979,-. Let op: afhankelijk van het automerk en type autosleutel brengen wij per programmering een toeslag in rekening. Exacte prijzen vindt u in onze webshop.

Dit zijn dé voordelen van de CIP:

veilig  –  maximale databescherming

simpel  –  geen voorkennis benodigd

razendsnel  –  inleren autosleutel in 5 minuten klaar

compatible   –  geschikt voor bijna alle automerken

flexibel  –  CIP is een breed inzetbare programmeertool

multifunctioneel  –  alle diagnosticeer- en programmeerservices

kostenbesparend  –  u verricht meer arbeid in minder tijd