Fleet Expo 2023: houd uw wagenpark mobiel

Het zijn roerige tijden voor fleet managers. De energietransitie noopt tot een andere kijk op het beheer van uw wagenpark. Fleet management zal namelijk steeds meer verschuiven van het managen van voertuigen naar het managen van mensen, energie en mobiliteit.

Hoe pakt u dat aan?

Bezoek ons tijdens de Fleet Expo 2023 op 15 november in de Jaarbeurs Utrecht, standnummer 4.06.507. Als preferred supplier zijn wij de “Key to mobility” voor ruim 40.000 automotive klanten in Europa. Graag laten wij u zien hoe wij u en uw wagenpark kunnen ontzorgen op onderstaande gebieden. Onze experts kunnen u demonstreren welke mogelijkheden er zijn.

Originele autosleutels en -sloten

Goed werkende autosleutels zijn onmisbaar. Is de autosleutel kwijt, kapot of draait deze niet meer goed in het contactslot? Via ons beveiligde bestelportaal kunt u eenvoudig en snel op basis van het chassisnummer en nieuwe sleutel of slot op code bestellen. Voor 14:00 uur besteld is morgen in huis. Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Zijn de drukknoppen versleten of werkt het klapmechanisme niet meer correct? Onze specialisten kunnen kleine reparaties tot complete sleutelrevisies voor u uitvoeren.

Keyless entry diefstal beveiliging

Wilt u uw wagenpark beveiligen tegen relay attack? Tijdens de Fleet Expo presenteren wij u onze oplossing tegen deze opkomende vorm van autodiefstal. Criminelen omzeilen de Keyless Entry beveiliging door het signaal van de autosleutel te verlengen vanuit de woning. Met Sleeping Battery is uw wagenpark 100% beveiligd tegen Relay Attack.

Deze oplossing is door Kiwa/SCM officieel goedgekeurd voor CCV voertuigbeveiliging. Sleeping Battery is ook in te zetten als KE01 aanvullende maatregel, wat door verzekeraars als eis wordt opgelegd voor het verzekeren van de meeste nieuwe automodellen.

sleeping_battery
 • Kiwa/SCM goedgekeurd
 • Slimme batterij met ingebouwde bewegingssensor
 • Slaapstand na 3 minuten zonder beweging
 • Geen aanpassingen aan autosleutel of voertuig nodig
 • De eigenaar van het voertuig behoudt alle gemakken van het keyless entry systeem

Remote diagnose en programmeren

De CIP (Car Lock Systems Immo Programmer) is een doorbraak op diagnose- en programmeergebied voor autobedrijven. Vanaf nu kunt u voor bijna alle automerken razendsnel autosleutels, trekhaken, airbags en nog veel meer programmeren. Lange wachttijden zijn hiermee verleden tijd!

Met de CIP verbindt u de auto rechtstreeks met een specialist. Een van onze operators zal de programmering op afstand voor u afhandelen. (Sleutels inleren, trekhaken, koplampen, airbags, ECU-modules enz.)

cip_remote_diagnostics
 • Met slechts één hardwaretool (CIP) heeft u toegang tot alle OEM-programmeertools voor alle merken.
 • De auto blijft in uw eigen werkplaats.
 • Het is niet meer nodig om de auto van de klant naar een andere garage te rijden voor programmeringsdiensten. Dit bespaart tijd, geld en het milieu.
 • Geen updates nodig. De software, nieuwe merken en modellen worden automatisch bijgewerkt via OTN (via internet) updates.
 • Betalen per gebruik, geen abonnementskosten
 • Kosteneffectieve oplossing voor het coderen en programmeren van voertuigelektronica

Interessant?

Kom langs op de Fleet Expo 2023, standnummer 4.06.507! Als klant van Car Lock Systems kunt u ons gratis bezoeken.

 


Op 5 oktober 2023