Leverancier van autosleutels- en sloten

Sinds 1996 biedt CLS vele oplossingen op het gebied van Automotive sloten en sleutels.
Begonnen vanuit een Peugeot magazijn, waar bleek dat de service op het gebied van deze artikelen niet voldeed. Wachttijden van meer dan 2 weken op een contactslot was in die tijd geen uitzondering. Omdat de magazijnman Henk Verhoeven (de oprichter van CLS) dacht dat dat beter kon, kocht hij een slijpmachine en reisde hij af naar Frankrijk om onbewerkte materialen te kopen.
Dat dit een begin was van een bedrijf dat nog miljoenen sleutelproblemen op ging lossen had hij nooit gedacht. Huidige eigenaren Iskander Kuijer en Jasper van Herwijnen hebben samen een lange historie met het bedrijf en hebben samen sinds 2012 de leiding van het bedrijf. Met een club van een kleine 50 enthousiaste medewerkers zorgen ze ervoor dat alle orders die dagelijks binnen komen verwerkt en verzonden worden. Daarnaast bieden wij regelmatig stagelopers een kans om hun stage bij ons in te vullen.  

Per dag worden ongeveer 1000 op maat gemaakte producten geleverd in zo’n 15 landen.
Veelal gebeurt dit in samenwerking met auto-importeurs, dealerketens of fabrikanten.
Waarom wij dit oplossen?
Omdat een slot of sleutel op maat maken iets is, waarvoor je de juiste kennis en apparatuur moet hebben. Car Lock Systems heeft deze kennis, en door naast de OEM-onderdelen ook nog een stuk ondersteuning te bieden op het gebied van reparatie en diverse aftermarket oplossingen kan bieden maakt ons tot een gewaardeerde partner.

Naast Car Lock Systems zijn Iskander en Jasper ook betrokken bij ons zusterbedrijf Jifeline.
Jifeline biedt mooie oplossingen op het gebied van remote-diagnose en de beide bedrijven hebben een mooie oplossing ontwikkeld om sleutels en handzenders bij auto’s te programmeren genaamd CIP. (Car Lock Systems Immobiliser Programmer

Met deze unieke tool is het mogelijk om via een internetverbinding een connectie te maken met het voertuig dat bij u in de werkplaats staat. Door met uw laptop in te loggen op het Wifi-gedeelte van de CIP is het mogelijk om snel en gemakkelijk een sleutel te programmeren.
Het unieke aan de CIP is dat hij naast de Jifeline mogelijkheden ook een sleutelprogrammeer-ring heeft die het mogelijk maakt om voorgeprogrammeerde sleutels en zenders te pre-coderen.
De meeste Fiat Alfa Lancia modellen hebben deze techniek, maar ook modellen zoals de Peugeot Boxer, Citroen Jumpy, Opel Combo en andere op Fiat gebaseerde modellen kunnen wij met CIP programmeren. Sleutels voor deze modellen kunnen wij in combinatie met de CIP dan ook vaak binnen 24 uur leveren en programmeren.