Levering binnen 24 uur

Wij slijpen sleutels en coderen sloten om ze vervolgens zo snel mogelijk op te sturen naar de desbetreffende klant in heel Europa. Het logistieke traject besteden we uit aan UPS, DPD, Parts Express en andere partners. Waar mogelijk gebruiken wij het logistieke traject van auto-importeurs.
In alle gevallen zorgen wij voor een track & tracé mogelijkheid. Deze kunt u vinden in uw orderbevestiging die wij dezelfde avond/nacht nog sturen via email.
Zo kunt u altijd zelf checken of uw pakket op tijd bij u binnen komt.
Orders tot 14:00 uur besteld gaan bij ons dezelfde dag de deur uit, UPS-spoed orders zelfs langer.
De spoedorders gaan tot 16:00 uur nog weg.
In Nederland is afhalen ook een optie, u kunt een order invoeren in ons bestelsysteem en de optie “afhalen Car Lock Systems” kiezen.
We bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling per koerier te ontvangen. In het geval dat er bijvoorbeeld een bedrijfswagen stil staat op een contactslot, is het een mooie optie om dezelfde dag het slot nog in huis te hebben. Wij tonen de bruto prijs voor de koerier altijd bij het afronden van de order. Deze prijs is automatisch berekend op uw adres. Houdt rekening met zo’n 2-4 uur reistijd, afhankelijk van de afstand en de verkeersdrukte.