Samenwerking tussen Car Lock Systems en Alliance Automotive Group Benelux.

Als toonaangevende leverancier van autosleutels, -sloten en gerelateerde services, heeft Car Lock Systems onlangs een strategische samenwerking aangekondigd met Alliance Automotive Group Benelux (AAG Benelux). Deze samenwerking heeft als doel de levering van o.a. autosleutels, -sloten en handzenderbehuizingen te optimaliseren voor aangesloten garageconcepten zoals o.a. CarProf, AutoVakmeester en Autoservice Totaal.

AAG Benelux staat bekend om zijn specialisatie in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. Met merken, formules en ketens zoals PartsPoint, Precisium en Alliance Automotive Trading onder zijn vleugels, heeft AAG Benelux een stevige positie verworven in de sector.

Snel en efficiënt bestellen

Dankzij de samenwerking met Car Lock Systems kunnen aangesloten garageconcepten nu profiteren van een razendsnelle levering van autosleutels, -sloten, handzenderbehuizingen en een scala aan andere producten. Dit betekent dat garages snel kunnen reageren op de behoeften van hun klanten en efficiënter kunnen werken aan het oplossen van auto-gerelateerde problemen.

Via het bestelplatform PartsPoint kunnen alle aangesloten garageconcepten namelijk gemakkelijk hun autosleutels en sloten bestellen. Via de website van Car Lock Systems kunnen beschikbare onderdelen op basis van het chassisnummer gevonden worden, waardoor het bestellen van de juiste onderdelen nog eenvoudiger wordt.

Geen risico bij op maat gemaakte producten

De diensten van Car Lock Systems zijn vooral bedoeld om klanten van AAG Benelux ook met de levering van (originele) autosleutels, sleuteldelen en sloten te kunnen bedienen. Hiermee wordt een aanzienlijk risico weggenomen. Doordat de sleutels op maat geslepen worden voor de klant heeft AAG geen voorraad van sleutels en hiermee ook geen voorraad risico. De bestelling zal via het online portaal van Car Lock Systems gedaan worden met de look en feel van AAG/PartsPoint. Hierdoor hoeft het verkooppunt ook geen order aan te maken, dit doet de klant zelf online, vergelijkbaar met een bestelling via Parts360. De Facturatie zal ook via Car Lock Systems lopen.

Reparatie en revisie van autosleutels en -sloten

Naast de snelle levering van producten, zullen aangesloten garageconcepten ook kunnen profiteren van de reparatie- en revisiediensten die Car Lock Systems biedt. Dit betekent dat ze niet alleen toegang hebben tot hoogwaardige onderdelen, maar ook kunnen vertrouwen op deskundige reparatie en onderhoudsdiensten voor autosloten en sleutels.

Verhoging van de klanttevredenheid

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in de optimalisatie van de dienstverlening aan garages en het verbeteren van de algehele klanttevredenheid. Door de krachten te bundelen, streven Car Lock Systems en AAG Benelux ernaar om de automotive industrie in de Benelux-regio te versterken en te voorzien van hoogwaardige producten en services.

Meer lezen over wat Car Lock Systems voor u kan betekenen?

 


Op 7 mei 2024