Nieuw: Sleeping Battery Keyless Entry beveiliging

Wilt u uw klanten met een Keyless Entry systeem een oplossing bieden tegen Relay Attack? Lees dan vooral verder. Met trots presenteren wij u onze oplossing tegen deze opkomende vorm van autodiefstal. Criminelen omzeilen de Keyless Entry beveiliging door het signaal van de autosleutel te verlengen vanuit de woning. Met Sleeping Battery is uw klant 100% beveiligd tegen Relay Attack.

Sleeping Battery

Deze slimme batterij heeft een ingebouwde bewegingssensor, die de autosleutel na 3 minuten in de slaapstand zet als er geen beweging is. Er zijn geen aanpassingen aan het voertuig of de autosleutel nodig. Vervang de batterij en het voertuig is beschermd tegen deze vorm van autodiefstal. De eigenaar van het voertuig behoudt hiermee alle gemakken van het Keyless Entry systeem.

Snel, eenvoudig en 100% beschermd

Deze oplossing sluit perfect aan op de kernwaarden van ons bedrijf. Met kwalitatieve, betrouwbare, vernieuwende en klantgerichte oplossingen zijn wij de sleutel tot mobiliteit voor onze klanten. Hiermee maken we de automotive industrie weer een stuk veiliger.

Meer lezen over Sleeping Battery?

 


Op 27 juni 2023