2021: onze sleutelmomenten

De automotive markt staat bekend als een markt die constant in beweging is. Bij Car Lock Systems staan we ook nooit stil, en daarmee was 2021 in positieve zin ook weer een bewogen jaar. In dit artikel nemen we u kort mee in een terugblik op onze sleutelmomenten.

Het jaar in cijfers

47.000 sleutelcode analyses

55.000 gecodeerde autosleutels

46.000 gecodeerde autosloten

45.000 handzenders met sleutelstift

34.000 handzenderhuisjes

500 CIP programmeer diensten

Jubileum 25 jaar

Op 1 Mei bereikten we de mijlpaal van het 25-jarig bestaan. Sinds 1996 heeft Car Lock Systems zich opgewerkt van een eenmansbedrijf tot Europa’s nummer 1 specialist in originele autosleutels en -sloten op code voor bijna alle merken. Vanwege de Coronamaatregelen konden we dit jubileum helaas niet op locatie vieren, maar we brachten het feestje bij iedereen aan de deur. Alle relaties ontvingen de echte Car Lock Systems stroopwafels bij hun bestelling in onze jubileummaand. De meeste van onze klanten hebben de koektrommel uit de vorige actie bewaard en konden deze weer mooi vullen met een nieuwe voorraad.

Daarnaast namen veel relaties via Facebook deel aan onze winactie. We kregen hele leuke foto’s van relaties die stil stonden bij ons jubileum en we konden de geselecteerde winnaars blij maken met een CIP, een remote control tester pro en onze eigen Lock Spray.

Nieuwbouw

Op 1 juli ging de eerste paal de grond in voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand voor Car Lock Systems, Jifeline en FactorIT. Het duurzame gebouw biedt ruimte voor verdere groei van de drie succesvolle bedrijven. En daarmee nog betere service aan onze klanten. Naar verwachting zal Car Lock Systems vanaf eind September 2022 volledig operationeel zijn vanuit dit moderne kantoor met een zeer geavanceerde productie lijn in Werkendam. Hierover binnenkort meer nieuws.

Introductie CIP Easy Car Key Programmer

Autosleutels programmeren met de CIP Easy Car Key Planner

In de tweede helft van het jaar introduceerden we onze CIP. Met de CIP Easy Car Key Programmer kunnen autobedrijven nu razendsnel sleutels door ons op afstand laten programmeren voor heel veel automerken en modellen.

Zelfs het pre-coderen van code-2 autosleutels (Fiat-based modellen) is mogelijk. Daarnaast is de CIP zeer geschikt om diverse soorten diagnoses uit te voeren en voor het programmeren van bijvoorbeeld koplampen, trekhaken, airbags en verstuivers.

Het voertuig blijft daarbij in de werkplaats wat een aanzienlijke besparing in tijd en kosten oplevert. Zeker handig ook voor autobedrijven die weleens merkvreemde auto’s in de werkplaats hebben. De CIP kan hen veel extra werk uit handen nemen.

Onze vertegenwoordiger en CIP specialist Jeffrey bezoekt inmiddels iedere dag autobedrijven door heel Nederland en Vlaanderen voor het uitvoeren van CIP demonstraties en installaties.

Meer weten over de CIP Easy Car Key Programmer?

Bel +31 183 30 52 22 voor een gratis CIP-DEMO!

Onze blik op de toekomst

Achter de schermen werken wij volop door aan nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij in combinatie met de CIP steeds meer sleutels en handzenders leveren die een zogenaamde pre-codering nodig hebben. We streven ernaar om in de loop van dit jaar een aantal VAG sleutels/zenders toe te voegen aan dit assortiment.

Sinds dit jaar leveren wij overigens weer ALLE sloten en met name ook contactslothuizen voor Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.  Naast het feit dat we deze binnen 24 uur kunnen leveren zijn ze prijstechnisch ook erg interessant.

Na een heel mooi jaar in 2021, blijven we niet stil zitten. Voor de komende jaren hebben we een mooi en ambitieus plan opgesteld. Met de nieuwe productiefaciliteit, onze kundige medewerkers en u als klant kunnen we verder groeien en onze dienstverlening nog meer verbreden en verbeteren.

Wij staan voor u klaar in 2022!

 


Op 7 januari 2022