AutoTechnica 2022 beurs

De AutoTechnica is weer terug! Bijna 4 jaar gingen er voorbij sinds de laatste editie in 2018. Alle overige beurzen en evenementen werden sindsdien ook geannuleerd of verschoven. Daarom waren we extra gemotiveerd om onze relaties na lange tijd weer persoonlijk te ontvangen op onze stand in hal 7 van de Expo Brussel.

Met onze stand in hal 7 namen we letterlijk een centrale rol in. We hadden veel aanloop van bestaande en nieuwe klanten die zich lieten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen Car Lock Systems.

Met name de CIP Easy Car Key Programmer en de Remote Control Tester trokken de aandacht van onze bezoekers. Deze twee producten uit de video lichten we in dit artikel graag toe.

Bekijk hier de terugblik

Remote Control Tester RCT02

Met de Remote Control Tester Pro detecteert u direct de oorzaak van de storing. Zonder dat u ook maar iets aan de auto hoeft te doen. U zet simpelweg het apparaat aan en kiest welke functie u wilt testen. Vervolgens worden de auto en de bijbehorende sleutel uitgelezen. U ziet in het display onmiddellijk een overzicht van vastgestelde storingen. Zo sluit u andere oorzaken uit en bespaart u zich veel werk en tijd! 

Meer weten over de Remote Control Tester?

CIP Easy Car Key Programmer

Autosleutels programmeren met de CIP Easy Car Key Planner

Met de CIP Easy Car Key Programmer kunnen autobedrijven nu razendsnel sleutels door ons op afstand laten programmeren voor heel veel automerken en modellen.

Zelfs het pre-coderen van code-2 autosleutels (Fiat-based modellen) is mogelijk. Daarnaast is de CIP zeer geschikt om diverse soorten diagnoses uit te voeren en voor het programmeren van bijvoorbeeld koplampen, trekhaken, airbags en verstuivers.

Het voertuig blijft daarbij in de werkplaats wat een aanzienlijke besparing in tijd en kosten oplevert. Zeker handig ook voor autobedrijven die weleens merkvreemde auto’s in de werkplaats hebben. De CIP kan hen veel extra werk uit handen nemen.

Onze vertegenwoordiger en CIP specialist Jeffrey bezoekt autobedrijven door heel Nederland en Vlaanderen voor het uitvoeren van CIP demonstraties en installaties.

Meer weten over de CIP Easy Car Key Programmer?

Bel +31 183 30 52 22 voor een gratis CIP-DEMO!

 


Op 6 april 2022