NIEUW Slot- en sleutelspecialist Jeffrey | CIP Easy Car Key Programmer

Voor u als serviceverlener staan uw klanten op 1. Hun mobiliteit vraagt om snelheid en vakmanschap. Wij willen u hierbij graag ondersteunen! Daarom rijdt vanaf nu onze vertegenwoordiger Jeffrey, tevens slot- en sleutelspecialist, met een ruim productaanbod door Nederland en Vlaanderen.

Jarenlang stond Jeffrey bij Car Lock Systems garant voor de productie van duizenden sleutels en sloten op code. Deze ervaring maakt hem niet alleen een multibrand specialist, maar ook een betrouwbare gesprekspartner bij technische vragen.

Jeffrey laat u ook graag zien hoe u voordeel haalt uit diverse praktische tools. Zoals de welbekende Remote Control Tester Pro, waarmee u in een handomdraai handzenders, smart keys, transponders en antennes test. Samen bekijkt u wat in uw werkplaats handig is.

NIEUW

Nieuw bij Car Lock Systems is de CIP (CarLockSystems Immobilizer Programmer). Via deze veelzijdige tool laat u op afstand een groot aantal programmeringen, zoals het inleren van autosleutels, uitvoeren. Zo vergroot u uw service-aanbod aanzienlijk en zijn uw klanten nog sneller geholpen! Als CIP-specialist legt Jeffrey u graag uit hoe u de CIP vanuit uw werkplaats inzet.

Even voorstellen: Jeffrey, slot- en sleutelspecialist

Jeffrey heeft met zijn ‘mobiele magazijn’ inmiddels al veel klanten bezocht. We vroegen hem naar zijn ervaringen tot nu toe.

Van binnendienst naar buitendienst. Hoe bevalt dit?
Goed! Ik kan nu mijn vakkennis voor klanten inzetten en vaak ter plekke problemen oplossen. Bovendien kom ik bij dealers, universele garages, schadebedrijven en groothandels. Ik spreek echt iedereen: monteurs, magazijnchefs en directie.

Wat mogen klanten verwachten van jouw bezoek?
Wat mijn bezoek vooral interessant maakt voor autobedrijven is dat ik uitleg hoe ze handig gebruik kunnen maken van de CIP (Easy Car Key Programmer) en de Remote Control Tester Pro. Ik kan daarnaast helpen met administratieve vragen, zoals vragen over facturatie of het aanpassen van een e-mailadres of de naam van een contactpersoon. Ook leg ik uit hoe je online sleutels en sloten op code bestelt. En natuurlijk beantwoord ik ook alle voorkomende technische vragen.

Welk productaanbod neem je mee?
Teveel om op te noemen! En het aanbod wisselt naar gelang de wens van de klant. Vaak kan ik autobedrijven direct uit de brand helpen als de voorraad handzenderbehuizingen of bevestigingsmaterialen op is. En mocht ik een product onverhoopt niet bij me hebben, dan zorg ik dat het morgen alsnog bezorgd wordt!

CIP: Easy Car Key Programmer

Met de CIP bestelt, ontvangt en programmeert u sleutels van vrijwel alle automerken binnen 24 uur. De CIP maakt uw sleutelservice dus niet alleen razendsnel, maar ook heel flexibel. Bespaar nu ook tijd en kosten met deze doorbraak op sleutelgebied!

Voor bijna alle automerken
Dankzij een sleutelring op de CIP kunt u zelf sleutels van vrijwel alle automerken programmeren. Ook pre-codering van zogeheten code-2-sleutels (alle Fiat-gebaseerde modellen) is mogelijk.

Alle CIP-services op één locatie
Terwijl de auto in uw werkplaats blijft, nemen onze specialisten het voertuig op afstand van u over om de sleutel voor u te programmeren. Of kies voor een van de vele andere CIP-services, zoals een trekhaak-programmering, het uitlezen van pincodes, een koplamp-kalibratie, een service fee reset en ga zo maar door.

We bevelen een bezoek van Jeffrey aan uw bedrijf van harte aan.
Bel +31 183 305 222 voor een vrijblijvende afspraak!

 


Op 8 april 2021